Hackaton: NCC for HPC 2020

Hackaton: NCC for HPC 2020

Národné kompetenčné centrum pre high performance computing (HPC) organizuje Hackathon a CyberSec.sk bude pri tom!

 

#HACKATHON

#1 VÝZVA POČAS 1 TÝŽDŇA

S postupným rozširovaním HPC infraštruktúry a vybudovaním nového superpočítača budú slovenské HPC kapacity prístupné aj používateľom z malých a stredných podnikov, start-upov, priemyslu i štátneho sektora. Myslíme na komfort koncových používateľov HPC a chceme poskytnúť jednoduché a flexibilné nástroje na manažovanie výpočtových úloh a prostriedkov.

Pridajte sa k nám a pomôžte vytvoriť aplikáciu pre nový (aj starý :)) slovenský superpočítač!

Naučte sa s nami niečo nové, spoznajte nových ľudí a získajte zaujímavé ceny. Víťaz získa 1500 € a v hre sú ďalšie zaujímavé ceny ako napríklad tablet reMarkable, čítačku Kindle Oasis, slúchadlá Apple airpods, fitness náramok, webhosting od WebSupport na jeden rok zadarmo a iné!

 

AKÁ VÝZVA NA VÁS ČAKÁ?

Vývoj aplikácie pre iOS/android s modulmi určenými na získanie prehľadu o používateľových výpočtových úlohách a dostupných výpočtových prostriedkoch, informáciami o spotrebe energie a využití výpočtových kapacít.

Naším cieľom je vyvinúť open-source aplikáciu, ktorá bude voľne dostupná a v budúcnosti ju bude možné rozšíriť o ďalšie užitočné prvky. Je to šanca pre účastníkov dať našej užívateľskej aplikácii svoj podpis a rozšíriť tak svoje portfólium referencií. V prípade, že vás témy zaujali a máte akékoľvek otázky súvisiace s hackathonom, neváhajte nás kontaktovať na hackathon@nscc.sk – radi vám odpovieme!

Ešte pred samotným podujatím pre vás organizujeme webináre, kde budete mať možnosť nahliadnuť do prostredia superpočítačov a dozvedieť sa, ako sa v ňom pracuje, ako sa spúšťajú výpočtové úlohy a ako získať o nich prehľad. Počas podujatia budete mať možnosť konzultovať s mentormi a organizátormi, ktorí vám radi pomôžu! Sledujte najnovšie informácie na našej stránke a sociálnych sieťach.

REGISTRÁCIA 

Registrácia na prebieha na tomto odkaze a je bezplatná. Registrácia je otvorená do 15. mája 2021 alebo do naplnenia našich kapacít.

Všetci zaregistrovaní účastníci sú pozvaní na webináre, kde sa zoznámia s organizátormi a mentormi, HPC prostredím a dozvedia sa bližšie informácie k hackathonu.

Viac informácií a odpovedí na vaše otázky nájdete na stránke NCC pre HCP. Tešíme sa na stretnutie!

Dátum

21 - 28 máj 2021
Expired!

Čas

Celý deň

Viac info

Čítať ďalej

Miesto

Online
Kategória

Organizátor

Národné kompetenčné centrum pre HPC
Telefón
+421 (0)2/3229 3111
Email
eurocc@nscc.sk
Web stránka
https://eurocc.nscc.sk/
Čítať ďalej